Welkom

erkendesportclub2023                                                                                                       

1249

Als voorzitter van één der oudste duikclubs van Vlaanderen ben ik verheugd je met ons kennis te kunnen laten maken. Op deze website vind je meer informatie over onze club en haar werking, maar ook allerlei informatie over duiken in zijn breedste zin.

 

 

Bij ons kan je niet enkel terecht voor een efficiënte en veilige duikopleiding door een uitgebreid team van ervaren instructeurs, maar tevens voor een vriendschappelijke sfeer en een hele reeks duiken in clubverband. Jaarlijks hebben we dan ook nog onze vaste uitstappen zoals een voorjaarskamp aan de Oosterschelde, een steengroeveweekeinde en een clubreis.

Heb je interesse om eens een stap te zetten in de wondere onderwaterwereld, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De eerste stap is soms de moeilijkste, bij de volgende kunnen wij je helpen.

Bang voor de kostprijs? Met een basisuitrusting van ongeveer 100 € ben je al gestart. Voor de opleiding en de eerste echte duiken kan je het eerste jaar gratis beschikken over flessen, reddingsvesten en ontspanners zodat u de investering voor een eigen duikuitrusting rustig in de tijd kan spreiden

Wil je eerst nog wat bijkomende informatie dan kan je gerust eens contact opnemen met onze duikschoolleider Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het inschrijvingsformulier kan je downloaden onderaan deze pagina.

Ik hoop je weldra te kunnen begroeten,

Koen Vissers

Voorzitter

Inloggen